fbpx Skip to main content

Ontdek de toekomst van digitaal boekhouden
Met Codabox & KPD

Door de integratie van Codabox in KPD Finance gebruik je jouw favoriete tool over het volledig ERP-systeem.

Vraag een demo

Ontdek Codabox

Voor een vlotte digitale boekhouding

Bedrijfsadministratie en boekhouding kan een tijdrovende taak zijn. In het digitale tijdperk waarin we leven, is snelheid en nauwkeurigheid essentieel voor elk bedrijf. CodaBox begrijpt dit als geen ander en biedt een alles-in-één oplossing voor digitaal boekhouden.

CodaBox is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van elektronische documentoplossingen voor accountants, boekhoudkantoren en bedrijven. Het bedrijf biedt diensten aan om elektronische bankafschriften en andere financiële documenten te ontvangen, te verwerken en te integreren in boekhoudsoftware. Hierdoor kunnen financiële gegevens automatisch worden ingelezen en verwerkt, wat handmatige invoer minimaliseert en de nauwkeurigheid verhoogt.

Waarom KPD vertrouwt op Codabox

CodaBox biedt oplossingen die compatibel zijn met Peppol voor elektronische facturatie. Ze helpen organisaties om elektronische facturen te maken, te verzenden en te ontvangen in overeenstemming met de Peppol-standaarden. Dit vergemakkelijkt de e-facturatieprocessen en zorgt voor een naadloze uitwisseling van facturen tussen verschillende bedrijven en overheidsinstanties.

Codabox in het KPD ecosysteem

De integratie van CodaBox in het KPD-ecosysteem toont de toewijding van KPD aan het bieden van baanbrekende oplossingen aan hun klanten. Door gebruik te maken van deze krachtige combinatie kunnen bedrijven hun boekhoudprocessen transformeren en een solide basis leggen voor toekomstig succes.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*