fbpx Skip to main content

Krachtige machines, vakkundig op de werf.
Met Bullswapp & KPD

Door de integratie van Bullswap in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools in de module ‘Logistics‘.

Vraag een demo

Ontdek Bullswap

Voor elk type bouwbedrijf

In de moderne wereld van vandaag spelen technologie en digitalisering een cruciale rol in het transformeren van verschillende sectoren, en de bouwsector is daarop geen uitzondering. Bouwbedrijven zoeken voortdurend naar innovatieve oplossingen om hun processen te versnellen, de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. KPD heeft al een sterke reputatie opgebouwd als een krachtige tool om deze doelen te bereiken. Bullswap is de perfecte aanvulling op deze tool. Waarom?

Het digitale, snelle en gebruiksvriendelijke platform stelt bouwbedrijven in staat om gemakkelijk bouwmachines te huren, tijd te besparen, flexibel te zijn en kosten te besparen. Door de naadloze integratie met KPD kan men profiteren van een uitgebreidere en geoptimaliseerde set tools om hun projecten effectief te beheren.

Bullswap biedt bouwbedrijven de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderende projectbehoeften. Een last-minute wijziging in de machinevereisten of een onverwachte toename van het werkvolume, bouwbedrijven kunnen vertrouwen op Bullswap om de benodigde machines op tijd en op een eenvoudige manier te huren. Dit flexibele aspect van Bullswap stelt bouwbedrijven in staat hun bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Waarom KPD vertrouwt op Bullswap.

Bullswap streeft ernaar om iedere klant de beste ervaring te bieden bij het huren van bouwmachines. Door samen te werken met premium verhuurpartners kunnen ze lokale kwaliteit op nationaal niveau garanderen. Ze bieden een uitstekende service in combinatie met de hoogste kwaliteit.

Omdat we weten dat in de bouwsector gemoedsrust een belangrijke factor is, vinden we het een groot pluspunt dat elk toestel verzekerd is tegen machinebreuk en diefstal.

De grootste troef is de beschikbaarheid van de machines. Dankzij het uitgebreide verhuurnetwerk in heel Europa mag je gerust zijn van het juiste toestel op de gewenste locatie. Zo kunnen alle medewerkers zich focussen op het succesvol uitvoeren van het bouwproject zonder extra zorgen.

Hoe Bullswap werkt.

Een baanbrekend online platform voor het huren van bouwmachines. Met Bullswap krijg je toegang tot een breed scala aan machines, en dat allemaal op één enkel digitaal platform.

Selecteer eerst het type toestel dat je nodig hebt op het Bullswap-platform en geef vervolgens aan welke specificaties de machine moet hebben.

In de volgende stap geef je aan wanneer je het toestel nodig hebt. Vul daarna de locatie in waar het toestel geleverd moet worden. Op basis van al deze gegevens berekent Bullswap de prijs voor het gevraagde toestel. Als de prijs niet meteen beschikbaar is, zoekt Bullswap deze voor jou en verkrijg je een vrijblijvende offerte.

Zoeken en bestellen
Je bestelling is afgerond. In de tussentijd wordt de beschikbaarheid van het toestel bij de verhuurpartners gecontroleerd. Zodra Bullswap een bevestiging krijgt, verneem je alle technische specificaties per e-mail. Je kunt ook op elk moment de status van je bestelling volgen via je account.

Leveren en ophalen
Op de afgesproken dag en locatie wordt het gereserveerde toestel geleverd door de verhuurpartner. Wanneer de verhuurperiode voorbij is, komt de verhuurpartner het toestel weer ophalen. Als je eerder klaar bent met het toestel dan verwacht, kun je via je account het toestel ‘Afmelden’ en zorgt Bullswap ervoor dat het eerder wordt opgehaald.

Bullswap in het KPD ecosysteem.

De integratie van Bullswap is een interessante aanvulling voor het KPD ecosysteem. Het biedt bouwbedrijven een alles-in-één oplossing voor het efficiënt inzetten van machines bij bouwprojecten. Met KPD kunnen bouwbedrijven hun projecten efficiënt beheren en monitoren, terwijl BullSwap hen voorziet van een betrouwbare en gemakkelijke manier om de benodigde bouwmachines te huren. Dit resulteert in een naadloze workflow, waar de data van Bullswap geïntegreerd wordt in het KPD ecosysteem.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*