fbpx Skip to main content

Jouw betonleveringen in één oogopslag.
Met Betotrace & KPD

Door de integratie van Betotrace in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Betotrace

Voor elk type bouwbedrijf

In de moderne wereld van vandaag spelen technologie en digitalisering een cruciale rol in het optimaliseren van processen en het verbeteren van de efficiëntie. Dit geldt ook voor de bouwsector, waar het beheer van bestellingen en leveringen een essentieel onderdeel is van een succesvol project. Een naadloze integratie van Betotrace in het KPD ecosysteem zorgt voor een efficiënte beton bestellingen.

Het beheer van betonbestellingen is een tijdrovend proces dat vaak leidt tot communicatieproblemen en vertragingen. Bouwprofessionals moeten telefonisch contact opnemen met betoncentrales, informatie uitwisselen, de planning coördineren en hopen dat alles soepel verloopt. Dit brengt onnodige complexiteit met zich mee en maakt het moeilijk om een duidelijk overzicht te behouden van de bestellingen.

Waarom KPD vertrouwt op Betotrace.

Met de integratie van Betotrace in het KPD ecosysteem wordt dit proces echter drastisch vereenvoudigd. Betotrace stelt gebruikers in staat om in realtime toegang te krijgen tot de status van hun bestellingen, de geplande leveringsdatum en -tijd, evenals de locatie van het transportvoertuig.

Dit betekent dat bouwprofessionals altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun bestellingen, zelfs wanneer ze zich niet op de bouwplaats bevinden. Een van de meest opmerkelijke voordelen van Betotrace is de transparantie die het biedt. Dankzij de integratie met het KPD ecosysteem kunnen gebruikers betrouwbare informatie ontvangen over de beschikbaarheid van beton, de status van de productie, de geplande leveringstijd en eventuele vertragingen. Dit helpt bouwprofessionals om realistische planningen op te stellen en hun projecten efficiënter te beheren. Bovendien kunnen ze proactief reageren op wijzigingen in de planning en alternatieve oplossingen zoeken om vertragingen te minimaliseren.

De gebruiksvriendelijkheid van Betotrace zorgt voor een makkelijke navigatie. Bouwprofessionals kunnen eenvoudig inloggen op het KPD-platform en toegang krijgen tot hun persoonlijke dashboard, waar ze al hun betonbestellingen kunnen beheren. Dit vermindert de administratieve rompslomp en bevordert een soepelere samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Betotrace in het KPD ecosysteem.

De integratie van Betotrace in het KPD ecosysteem betekent ook dat gebruikers kunnen profiteren van andere functies en voordelen die het ecosysteem biedt. Naast het volgen van de bestellingen biedt het KPD-platform bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor facturering, documentbeheer en rapportage. Dit stelt bouwprofessionals in staat om al hun betongerelateerde processen op één centrale locatie te beheren, wat de efficiëntie verder verhoogt.

Betotrace is de perfecte aanvulling op het KPD systeem. Het stelt bouwprofessionals in staat om op een meer gestroomlijnde en transparante manier met betoncentrales samen te werken, waardoor ze tijd en middelen kunnen besparen. Bovendien draagt het bij aan duurzame bouwpraktijken door het verminderen van verspilling en het optimaliseren van de leveringsroutes.

In een tijd waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt, is Betotrace een voorbeeld van hoe innovatieve oplossingen de bouwsector naar een nieuw niveau tillen. Door de status, planning en levering van betonbestellingen gemakkelijk toegankelijk te maken, biedt Betotrace bouwprofessionals de middelen om efficiënter te werken, projecten op tijd af te ronden en de algehele productiviteit te verhogen.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*