fbpx Skip to main content

Personeelsbeheer op orde.
Met Attentia & KPD

Door de integratie van Attentia in KPD People gebruik je een van je favoriete tools in het ecosysteem.

Vraag een demo

Ontdek Attentia & KPD

Verloning, preventie en bescherming van welzijn op het werk

Als bouwbedrijf ben je voortdurend bezig met het jongleren van diverse aspecten, variërend van projectmanagement en supply chain-beheer tot financiën en administratie. Maar er mag één cruciaal element niet over het hoofd worden gezien: je personeel. KPD & Attentia begrijpt dit als geen ander en staat in de frontlinie van personeelsbeleid, verloning en welzijnsbescherming op het werk. Met de naadloze integratie van Attentia in het KPD ERP-platform, wordt het beheren van deze essentiële aspecten nog eenvoudiger en effectiever.

Waarom KPD vertrouwt op Attentia

De bouwsector is een uitdagende omgeving waarin de behoeften en vereisten van personeelsbeleid, loonadministratie en welzijnsbeheer vaak complex en uniek zijn. Attentia begrijpt de unieke aard van elk bouwbedrijf en biedt een gepersonaliseerde aanpak om aan die behoeften te voldoen.

Digitalisering en geïntegreerde systemen zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. Daarom is de integratie van Attentia in het KPD ERP-platform een gamechanger voor de bouwsector. Geen dubbele gegevensinvoer meer, geen gedoe met handmatige processen. Met deze integratie worden gegevens naadloos gesynchroniseerd tussen beide systemen, wat resulteert in een verhoogde operationele efficiëntie en een aanzienlijke tijdsbesparing. Hierdoor kunnen bouwbedrijven zich richten op hun kerntaken en projecten, in plaats van tijd te besteden aan administratieve rompslomp.

Veranderingen in de wetgeving of specifieke eisen binnen de branche, Attentia is volledig op de hoogte. Ze implementeren deze veranderingen vlekkeloos en houden je proactief op de hoogte. Dit vermindert niet alleen frustraties bij het personeel, maar versterkt ook het vertrouwen binnen jouw organisatie. Een foutloze payroll is immers een blijk van professionaliteit en toewijding aan het team.

Ontdek Attentia in het KPD ecosysteem.

Ben je een groot bouwbedrijf of eerder een opkomende speler in de sector? De integratie van Attentia in het KPD ERP-platform biedt aanzienlijke voordelen. Het stelt je in staat om je te concentreren op het bouwen van geweldige projecten terwijl je erop vertrouwt dat je personeelsbeleid, verloning en welzijn op het werk in veilige handen zijn.

De bouwsector evolueert snel en het is van cruciaal belang om bij te blijven met de nieuwste technologieën en oplossingen. Attentia en KPD begrijpen dit en hebben de krachten gebundeld om een geïntegreerde oplossing te bieden die de efficiëntie verbetert en het welzijn van medewerkers verhoogt.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*