fbpx Skip to main content
Accon & KPD.

Voor een snelle en foutloze neerlegging
Met Accon & KPD

Door de integratie van Accon in de Finance-module van het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Accon

Een efficiënte neerlegging

Een geavanceerde ERP-oplossingen specifiek ontworpen om aan de behoeften van bouwbedrijven te voldoen, dat is KPD. Met ons uitgebreide pakket aan softwaretools helpen we je om je projecten efficiënt te beheren, kosten te optimaliseren en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Eén van zo een geïntegreerde tool is Adsolut, voorheen bekend als Accon, een geavanceerde oplossing voor het opstellen en neerleggen van jaarrekeningen.

Waarom KPD vertrouwt op Accon

Als de toonaangevende autoriteit op het gebied van jaarrekeningindiening, heeft Adsolut een sterke reputatie opgebouwd in de financiële wereld. Door deze integratie kunnen bouwbedrijven profiteren van een gestroomlijnd proces voor het opstellen en indienen van hun jaarrekeningen.

Efficiëntie
Bespaar tijd en moeite door de samenwerking met ons ERP-systeem.

Nauwkeurigheid
Dankzij de integratie van Adsolut binnen het ERP-systeem van KPD, worden fouten aanzienlijk verminderd.

Betrouwbaarheid
Profiteer van de betrouwbaarheid en deskundigheid van Adsolut, een gerenommeerde naam in financiële dienstverlening, voor een soepele en probleemloze jaarrekeningindiening.

Kwaliteit
Met Adsolut jaarrekening ben je verzekerd van een kwalitatieve en efficiënte neerlegging van je jaarrekening, in overeenstemming met gestandaardiseerde modellen en de Belgische boekhoudnormen.

Advies
Met de uitgebreide financiële analysefunctionaliteit van Adsolut kun je verder gaan dan alleen het voeren van de boekhouding. Je wordt de adviseur bij uitstek voor je klanten, waarbij je hen helpt om beter inzicht te krijgen in hun financiële situatie en strategische beslissingen te nemen.

Strenge controle
Elke jaarrekening die door Adsolut wordt verwerkt, ondergaat zeven strenge controles voordat deze wordt ingediend bij de Nationale Bank van België. Dit garandeert een foutloze neerlegging en biedt gemoedsrust voor jou en je klanten.

Naadloos integreren
Adsolut is volledig compatibel met alle boekhoudprogramma’s die op de markt beschikbaar zijn. Of je nu al gebruikmaakt van een specifiek programma of van plan bent om over te stappen, Adsolut maakt de integratie eenvoudig en probleemloos.

Adsolut in het KPD ecosysteem

De nauwe samenwerking tussen Adsoluut jaarrekening en KPD vormt een essentieel onderdeel van de succesvolle operaties van bouwbedrijven in België. Adsolut staat bekend om zijn garantie op een kwalitatieve en efficiënte neerlegging van jaarrekeningen, terwijl KPD gespecialiseerde ERP-oplossingen biedt die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van de bouwsector.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*