fbpx Skip to main content
KPD & Abax

Zicht op je fleet.
Met Abax & KPD

Door de integratie van Abax in KPD Project gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Abax

Inzichten in je fleet die impactvolle beslissingen mogelijk maken

Het effectief beheren van de vloot van voertuigen en apparatuur kan een uitdaging zijn, maar met de juiste tools en technologieën kun je deze taak moeiteloos aanpakken. Dat is waar ABAX, geïntegreerd binnen het KPD ERP-systeem, een waardevolle partner wordt in het stroomlijnen van uw bedrijfsactiviteiten.

Waarom KPD vertrouwt op Abax

Bij ABAX biedt een krachtig platform dat je in staat stelt om elk asset binnen jouw vloot te volgen en te beheren met behulp van intelligente, eenvoudig te gebruiken en data-gedreven tools. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen en pluspunten van ABAX en hoe deze naadloos integreren binnen het KPD ecosysteem.

Optimaliseer jouw vlootbeheer met geavanceerde tracking en analyse om operationele efficiëntie te verhogen, onderhoudskosten te verlagen en de veiligheid van jouw voertuigen te verbeteren.

Beheer en onderhoud de machines en materieel met een geïntegreerde oplossing die inzicht biedt in gebruiksuren, locatie en onderhoudsgeschiedenis, waardoor je de levensduur maximaliseert en downtime minimaliseert.

Houd real-time zicht op de locatie en status van jouw assets, waardoor je snel kunt reageren op veranderende omstandigheden, diefstal kunt voorkomen en jouw operationele processen kunt optimaliseren.

Maak gebruik van intelligente mobiliteitsdiensten om jouw transport- en logistieke processen te stroomlijnen, brandstofverbruik te verminderen en de veiligheid van uw chauffeurs te waarborgen, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart en de algehele efficiëntie verbetert.

Abax in het KPD ecosysteem.

Het KPD ecosysteem is ontworpen met het oog op flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw bedrijf. De integratie van ABAX binnen dit ecosysteem zorgt ervoor dat je kunt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen en functionaliteiten om jouw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Kortom, ABAX biedt een uitgebreide oplossing voor het volgen en beheren van jouw vloot binnen de bouwsector, terwijl de integratie binnen het KPD ecosysteem zorgt voor een naadloze en efficiënte bedrijfsvoering.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*