fbpx Skip to main content

Nog gedetailleerder prijzen aanvragen.
Met 12Build & KPD

Door de integratie van 12Build in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Aan de slag met 12Build

Korte demo

Ontdek 12Build

Voor elk type bouwbedrijf

De bouwsector evolueert voortdurend en bedrijven zoeken naar innovatieve manieren om hun processen te optimaliseren en efficiënter te werken. KPD begrijpt als geen ander de behoeften van de bouwbedrijven en heeft een geavanceerd ERP-platform ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op deze sector.

Met de recente integratie van 12Build in het KPD ecosysteem wordt een nieuwe standaard gezet voor geïntegreerd inkoop- en projectmanagement.

KPD is een toonaangevend ERP-platform dat zich exclusief richt op de bouwsector. Met een scherp oog voor de specifieke uitdagingen in deze branche biedt KPD een uitgebreide oplossing die alle essentiële bedrijfsprocessen stroomlijnt.

Waarom KPD vertrouwt op 12Build.

12Build is een krachtig hulpmiddel voor inkoop en samenwerking met bouwspecialisten en hoofdaannemers. In de bouw draait alles om samenwerking en communicatie. Het juiste materiaal op het juiste moment krijgen en werken met gekwalificeerde specialisten is essentieel voor het succes van elk project. Hier komt 12Build om de hoek kijken. 12Build is een geavanceerd platform dat inkoopprocessen optimaliseert en de communicatie tussen bouwbedrijven, bouwspecialisten en hoofdaannemers vergemakkelijkt.

Met 12Build kunnen bouwbedrijven eenvoudig offertes opvragen en vergelijken, projecten opvolgen en de voortgang 24/7 volgen. Het biedt een gestroomlijnde, overzichtelijke en transparante werkomgeving die cruciaal is voor het efficiënt beheren van complexe bouwprojecten. De integratie van 12Build in het KPD ERP-platform opent een wereld aan mogelijkheden voor bouwbedrijven.

Geïntegreerd inkoopproces
Met 12Build kunnen bouwbedrijven naadloos offertes aanvragen en vergelijken, en dankzij de integratie met KPD kan dit direct worden gekoppeld aan het budget en de planning van het project. Dit zorgt voor een gestroomlijnd inkoopproces, met real-time inzicht in de kosten en beschikbaarheid van materialen.

Efficiënt projectmanagement
12Build biedt een overzichtelijke weergave van de projectstatus, inclusief alle communicatie met bouwspecialisten en hoofdaannemers. Door deze informatie te integreren in het KPD-platform, hebben projectmanagers alle relevante gegevens binnen handbereik om snellere beslissingen te nemen en het project efficiënter te beheren.

Verbeterde samenwerking
De integratie van 12Build in KPD bevordert een betere samenwerking tussen alle belanghebbenden bij een bouwproject. Door te werken met één geïntegreerd platform, kunnen alle partijen eenvoudig informatie delen, wijzigingen bijhouden en efficiënter communiceren, wat leidt tot een soepeler bouwproces.

12Build in het KPD ecosysteem.

Het KPD-platform staat bekend om zijn uitgebreide analytische mogelijkheden. Met de integratie van 12Build kunnen bouwbedrijven nu nog diepere inzichten verkrijgen in hun inkoop- en projectprocessen, waardoor ze beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen en hun prestaties continu kunnen verbeteren.

Het biedt bouwbedrijven de tools die ze nodig hebben om hun projecten effectief te beheren en naadloos samen te werken met bouwspecialisten en hoofdaannemers. Met deze krachtige samenwerking zet KPD opnieuw een stap vooruit om de bouwsector naar een hoger niveau te tillen en bedrijven te ondersteunen bij het behalen van succesvolle en rendabele projecten.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*