fbpx Skip to main content

.NET developer

Hou je van een digitale acceleratie? Zet stappen met gekende bouwbedrijven in de digtalisatie van de bouwsector. Als .net developer ben je een onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verbetering van applicaties geschreven in C#.

Jouw functie

Als in-house .NET Developer zal je samen met je collega’s instaan voor de ontwikkeling en verbetering van applicaties geschreven in C#. Je werkt samen met je teamleden volgens de SCRUM methodologie en in geval van problemen staan je collega’s klaar om je te helpen, of sta jij klaar om jouw collega te helpen.

Wat kun je van KPD verwachten?

KPD is de marktleider in België op vlak van constructieve software voor grote en ambitieuze bouwbedrijven. 6 modules met gespecialiseerde add-ons zorgen voor een digitale versnelling voor bouwprofessionals. Wij staan bekend voor de ruime bouwkennis, krachtige modules, gebruiksvriendelijkheid en menselijke touch. Ons team van 50 enthousiaste medewerkers is gevestigd in Halen nabij Hasselt.

KPD Services biedt de zekerheid van een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de IT sector. We bieden je een aantrekkelijk salaris plus tal van extralegale voordelen (firmawagen met tankkaart, groepsverzekering, ADV-dagen, vrije keuze van recuperatie feestdagen, kerstbonus, gratis fruit, frisdrank, koffie & thee enz., jaarlijkse teambuild). De werknemers zijn de belangrijkste asset van KPD Services: continue bijscholing wordt daarom voorzien via zowel interne als externe opleidingen. Als in-house developer zal je niet bij klanten geplaatst worden, je kan dus in je eigen streek blijven werken zonder de dagelijkse files te moeten trotseren.

Wie ben jij?

  • Je hebt een goede kennis van .NET (Core), C#, WPF en unit testen
  • Je bent vertrouwd met MS SQL Server, Entity Framework en LINQ queries
  • Je hebt gewerkt met Domain Driven Design
  • Idealiter heb je ook enige affiniteit met web API
  • Je hecht veel belang aan nette, herbruikbare code, design patterns en goede documentatie
  • Je werkt graag in teamverband en ook contact met klanten schrikt je niet af
  • Je neemt initiatief en hebt verantwoordelijkheidszin
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je behelpen in het Frans
  • Ervaring met DevExpress, Prism en Resharper is een pluspunt

Wie zijn we?

KPD Services ontwikkelt IT oplossingen voor bedrijven die werken op projectbasis. Onze applicaties zijn gefocust op calculatie, documentbeheer, inkoop, facturatie,…
Momenteel zijn onze toepassingen voor bedrijfsbeheer in gebruik bij meer dan 400 klanten actief in de algemene bouw, openbare werken en installatie.

Interesse?

Stuur ons een e-mail op marketing@kpd.be en overtuig ons met je motivatie.