fbpx Skip to main content

Betaalflows optimaliseren.
Met Isabel & KPD

Door de integratie van Bullswap in het KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools in de module ‘Logistics’.

Vraag een demo

Ontdek Isabel

Voor elk type bouwbedrijf

In de altijd veranderende bouwsector is het van cruciaal belang om de administratieve processen soepel te laten verlopen. Het beheer van financiële gegevens, inclusief banktransacties en betalingen, kan vaak een tijdrovende taak zijn. Maar wat als er een oplossing was die deze processen kon stroomlijnen, het gebruiksgemak kon vergroten en tegelijkertijd de beveiliging kon verbeteren? Maak kennis met Isabel Connect, de perfecte aanvulling binnen het KPD ecosysteem.

Het KPD ecosysteem is een uitgebreide bouwsoftware die is ontworpen om alle administratieve taken in de bouwsector te vereenvoudigen. Met een breed scala aan functionaliteiten helpt het bouwbedrijven om efficiënter te werken en hun productiviteit te verhogen. Een kwalitatieve partner van dit ecosysteem is Isabel Connect, dat geïntegreerd bankieren mogelijk maakt zonder de vertrouwde omgeving van uw bedrijfsapplicatie te verlaten.

Waarom KPD vertrouwt op Isabel.

Met Isabel Connect kunt u automatisch bankafschriften importeren en betalingen initiëren, direct vanuit uw ERP/boekhoudpakket of bedrijfstoepassing. Deze integratie biedt talloze voordelen voor uw bedrijf. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke voordelen:

Gebruiksgemak: Met Isabel Connect kunnen uw financiële processen naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande software van KPD. U hoeft niet langer heen en weer te schakelen tussen verschillende applicaties of handmatig gegevens over te typen. Alles wat u nodig heeft, is direct beschikbaar binnen uw vertrouwde werkomgeving.

Efficiëntie: Door het automatisch importeren van bankafschriften en het invoeren van betalingen wordt het hele proces aanzienlijk versneld. U hoeft niet langer kostbare tijd te besteden aan handmatige gegevensinvoer of het opzoeken van betalingsinformatie. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich richten op andere, misschien wel belangrijkere taken.

Betere beveiliging: Isabel Connect biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw financiële gegevens veilig zijn. U kunt vertrouwen op geavanceerde technologieën en strikte toegangscontroles om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Hiermee minimaliseert u risico’s en kunt u met een gerust hart uw financiële transacties uitvoeren.

Real-time inzichten: Dankzij de integratie van Isabel Connect kunt u profiteren van real-time inzichten in uw financiële gegevens. U heeft direct toegang tot de meest recente bankafschriften en transactiegegevens, waardoor u een nauwkeurig overzicht krijgt van uw financiële situatie. Dit stelt u in staat om sneller en doelgerichter beslissingen te nemen, wat essentieel is in een dynamische sector als de bouw.

Isabel in het KPD ecosysteem.

De integratie van Isabel Connect in het Kpd ecosysteem biedt een naadloze en geïntegreerde oplossing voor het beheer van uw financiële processen. Het verhoogt de efficiëntie, vereenvoudigt de workflow en verbetert de beveiliging, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en kostenoptimalisatie voor uw bedrijf.

Bij KPD begrijpen we de complexiteit van de bouwsector en de behoefte aan geïntegreerde oplossingen die de bedrijfsvoering vereenvoudigen. Daarom hebben we ervoor gekozen om Isabel Connect op te nemen in ons ecosysteem. Zowel kleine bouwbedrijven als grote spelers in de sector hebben baat bij de integratie om de financiële processen naar een hoger niveau tillen. Het stelt je in staat om jouw aandacht te richten op de kerntaken, terwijl je tegelijkertijd een gestroomlijnd en veilig financieel beheer hebt.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*