fbpx Skip to main content
Cebeo & KPD

Alle data rond elektro centraal
Met Cebeo & KPD

Door de integratie van Cebeo in KPD ecosysteem gebruik je een van je favoriete tools.

Vraag een demo

Ontdek Cebeo

Verlichting en installatiemateriaal voor bouw- en installatiebedrijven

Als bouwbedrijf is efficiëntie de sleutel tot succes. Het beheren van jouw voorraad, het stroomlijnen van processen en het optimaliseren van jouw workflow zijn allemaal cruciaal om projecten op tijd en binnen budget af te ronden. Gelukkig maakt KPD, jouw betrouwbare partner in ERP-oplossingen voor de bouwsector, dit allemaal mogelijk met naadloze integratie van diverse tools. Een van deze waardevolle integraties is met elektrogroothandel CEBEO.

Waarom KPD vertrouwt op Cebeo

Cebeo staat bekend als een vooraanstaande groothandel in elektro. Voor bouwbedrijven die allerhande elektro, zoals verlichting en installatiemateriaal, gebruiken is het van cruciaal belang om hun voorraad en aankopen nauwkeurig te beheren. Door Cebeo te integreren met het KPD ERP-systeem kunnen bouwbedrijven hun gegevens integreren en beheren, waardoor ze tijd en moeite besparen.

Voorraadbeheer
Met de integratie van Cebeo in KPD kunnen bouwbedrijven hun voorraad bijhouden. Elke aankoop bij Cebeo wordt direct geregistreerd in het KPD-systeem, waardoor je een nauwkeurig overzicht hebt.

Efficiënt inkoopproces
Door Cebeo te integreren met KPD wordt het inkoopproces geoptimaliseerd. Plaats bestellingen op basis van voorraadgegevens, waardoor je overbodige voorraadniveaus kunt vermijden en kosten kunt besparen.

Verbeterde projectplanning
Met een nauwkeurig overzicht van de voorraad kunnen bouwbedrijven hun projectplanning optimaliseren. Je kunt ervoor zorgen dat je altijd de juiste verlichtingsmaterialen op voorraad hebt om projecten soepel en efficiënt te laten verlopen.

Cebeo in het KPD ecosysteem

Het integratieproces tussen Cebeo en KPD is eenvoudig en probleemloos. Ons team van experts zorgt voor een vlotte implementatie, waarbij je gegevens veilig en nauwkeurig worden geïntegreerd in het KPD ecosysteem. Je kunt vertrouwen op onze uitgebreide ondersteuning en training om het maximale uit jouw ERP-oplossing te halen.

Klaar om te versnellen?

Blijf up-to-date via onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*